Hitta intressenter för nyproducerade hus och lägenheter och sälj snabbare till en låg kostnad. Vi hjälper er med sälj- och marknadsstöd på ett effektivt och lönsamt sätt.

Vårt uppdrag är att hjälpa dig som är verksam inom nyproduktion att sälja på ett snabbt och kostnadseffektivt sätt. Vi stöttar byggherren och mäklaren med marknadsföring och paketering som når ut till målgruppen. Genom att marknadsföra projekten på ett genomtänkt sätt ser vi till att skapa ett intresse för era nyproducerade hus och lägenheter. Vi har även de verktyg som behövs för att mäta effekten av marknadsåtgärderna, vilket resulterar i en snabbare försäljning till en lägre kostnad.

Vi har lång erfarenhet av både marknadsföring och fastighetsbranschens förutsättningar och behov. Varje uppdrag är unikt och vi anpassar våra tjänster helt enligt dina önskemål, vilket innebär att du enbart betalar för de tjänster du är i behov av.

Ta kontakt med oss för mer information eller för att boka ett möte. Ring 070-370 22 51 eller skicka ett mail till anna.blank@napen.se

Här hittar du genomförda projekt:

>Bostadsområden