Anlita en erfaren konsult för avlastning vid produktionstoppar eller tillfälliga resursbehov. Genom att hyra in oss som fastighetskonsult får ni professionell avlastning för hela eller delar av marknadsavdelning. Vi kan även erbjuda våra tjänster för er som är intresserad i outsourcing av marknadsavdelningen.

Professionell projektledning är en av de tjänster vi kan erbjuda för marknadsavdelningar inom bygg- och fastighetsbranschen, samt deras samarbetspartners. Vi är professionella kommunikationskonsulter med 15 års erfarenhet av marknadskommunikation och har de senaste åren arbetat med fokus på bygg- och fastighetsbranschen.

Vår erfarenhet är en trygghet för de verksamheter som är i behov av extra stöd och ledning vid olika kommunikationsprojekt. Vi har en mycket god insikt och förståelse för vilka utmaningar bygg- och fastighetsbranschen står inför och hur deras verklighet ser ut. Varje projekt vi jobbar med är unikt och vi har den kompetens som krävs för att klara av de projekt vi blir anlitade för.

Ta gärna kontakt med oss för mer information eller för att boka ett möte. Ring 070-370 22 51 eller skicka ett mail till anna.blank@napen.se